Binnenkort hier beschikbaar!
Meld je aan en we houden je op de hoogte!

Zolang mensen bestaan, denken mensen na over hoe ze dingen beter en slimmer kunnen doen. Op het moment dat men begon in te zien dat er meer is in het leven zijn mensen ook gaan nadenken over de zin van hun leven. Uiteindelijk willen mensen in hun leven maar een ding: gewoon gelukkig zijn. Wat gelukkig zijn dan is mag iedereen voor zichzelf invullen. Dat kan voor elk mens iets anders zijn.

Hoewel geld en gelukkig zijn niet direct met elkaar te maken lijken te hebben, lijkt het hebben van voldoende geld mensen te helpen om zich gelukkiger te voelen. In wezen gaat het nooit om het hebben van een berg geld maar om hetgeen waar dat geld voor staat en wat je er mee kunt doen en betekenen voor anderen. Hoe je het echter ook bekijkt, succes en geluk liggen dicht tegen elkaar en zijn nauw verwant.

ITR wil niet het zoveelste zelfhulp instrument zijn voor het bereiken van succes, maar een instrument dat mensen helpt die dieper liggende basis aan te pakken en zodoende een stevig fundament creëren voor het behalen van succes en geluk.

ITR is gebaseerd op recente inzichten in de neuro wetenschap en op de kennis en ervaring die ik zelf de afgelopen 35 jaar heb opgedaan bij het ontwikkelen van mijzelf en in het werken met honderden deelnemers aan trainingen en individuele coaching.

ITR is bestemd voor alle mensen die beter willen scoren en een gelukkiger leven willen leiden. Het is ook bestemd voor teams die hun prestaties willen verbeteren. 

ITR is gemaakt om als instrument zelf te gebruiken en daardoor de kwaliteit van je leven te verbeteren. Het is echter ook een instrument dat door coaches of leidinggevenden gebruikt kan worden om de prestaties van hun teams te vergroten. Sportteams of werkteams, het maakt niet uit.

Teams zijn verzamelingen mensen die een gemeenschappelijk belang en/of doelstelling hebben. Door ITR te gebruiken wordt de focus versterkt, belemmeringen weggenomen en successen sneller en makkelijker behaald.