Beter presteren en gelukkiger leven!

Aangenaam,
leuk om kennis te maken!

Peter van Dam

Ik ben oprichter van Foqis. Na 16 jaar als officier bij Defensie volgde een zeer uitlopende carrière in leidinggevende functies het bedrijfsleven. In deze periode kwamen onderwerpen als NLP en hypnose opleidingen mijn pad. In 1998 startte ik als trainer van commerciële en leiderschapstrainingen. Al heel snel volgde persoonlijke coaching van ondernemers en directies.

Aanvankelijk vanuit een franchiseconcept, maar al snel als Foqis volledig zelfstandig bij B2B klanten, kleinere, maar samen met anderen ook multinationals.

Altijd gericht op beter presteren, meer omzet, meer winst, meer plezier in werken, meer harmonie en saamhorigheid.

De mens staat altijd centraal bij wat ik doe, processen en procedures zijn er om het werk makkelijker te maken en daarom kijken we daar ook vaak naar.

Wat mij drijft

Mijn motto is: Ik geloof in de kracht van mensen en de kracht van samen. Mensen helpen om doelen te bereiken die ze tot dat moment voor onmogelijk hielden is wat mij drijft. Daar haal ik mijn plezier en voldoening uit.

Mijn aanpak

De mens achter de functionaris staat altijd voorop. Dat wil zeggen dat mijn aanpak altijd persoonlijk is, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Vanuit de eerste persoonlijke kennismaking werken we samen aan het realiseren van de resultaten die we afspreken. Dat is voor ons beide nooit vrijblijvend en altijd gericht op vooruitgang en verbetering.

Spreek dit je aan? Laten we een afspraak maken!